Suzuki witte

3 Nieuwe Suzukimodellen in de showroom

suzuki onderdelen

3 Nieuwe Suzukimodellen in de showroom

Geplaatst op

Suzuki heeft ook de afgelopen periode weer een aantal prachtige modellen uitgebracht die we in deze blog dan ook graag even in het zonnetje willen zetten. De volgorde van de modellen die we in deze blog benoemen is volledig willekeurig en arbitrair. We hebben simpelweg een lijst opgesteld op basis van onze persoonlijke voorkeuren.

Suzuki Vitara

De Vitara is al een tijdje op de markt, maar nog steeds een tamelijk populaire wagen. Deze nieuwe compacte SUV heeft in de standaarduitvoering al prettige bekleding en erg mooie velgen. Tevens is de wagen tamelijk compact voor een SUV. Dat betekent dat het parkeren en door de dorps- en stadskernen rijden geen enkel probleem hoeft te zijn.

De Suzuki Vitara is verkrijgbaar vanaf € 22.099,-

Suzuki Swift

De Suzuki Swift is een uitstekende hatchback met toch vrij veel ruimte. De Swift is een 5-deurs wagen die al een vrij lange tijd op de markt is al zij het wel in verschillende uitvoeringen. Het model is dusdanig populair dat Suzuki ervoor kiest om dit model wederom een facelift te geven en te voorzien van de nieuwste technologieën.

De Suzuki Swift is verkrijgbaar vanaf € 16.799,-

Suzuki Celerio

Dit nieuwe model van Suzuki is helemaal gericht op het stedelijk verkeer. De wagen is compact en laag in verbruik. Daarnaast heeft het een hoge instap en hoge zitpositie, ideaal voor wanneer je graag een duidelijk en overzichtelijk beeld wil hebben van wat er vlak voor je plaatsvindt. Daarnaast is de compacte Suzuki Celerio ook toch nog ruim met meer dan 250 liter aan bagageruimte.

De Suzuki Celerio is verkrijgbaar vanaf € 12.899,-

Onderhoud

Bij deze nieuwe modellen kun je bij de dealer vaak een onderhoudspakket krijgen. Mocht je toch liever zelf willen sleutelen aan je nieuwe wagen? Zorg er dan voor je dat de juiste onderdelen hebt die passen bij jouw model!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden