Suzuki witte

Wat doet een studentenchauffeur?

privechauffeur

Wat doet een studentenchauffeur?

Geplaatst op

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een studentenchauffeur. Maar veel mensen zijn nog onbekend met de diensten van deze expert. En dat is jammer, want zo loop je mogelijk een aanwinst voor je bedrijfsvoering mis. Daarom besteden we in deze blog aandacht aan de studentenchauffeur als directiechauffeur en wat je hier aan hebt als ondernemer.

Van A naar B

Een veel voorkomend patroon is dat van A naar B. Van huis naar je werk, van je werk naar huis. Een dagelijkse routine waar je houvast aan ontleent. Ook als ondernemer. Het jammere is dat deze routine vaak niet optimaal benut wordt. Zo hebben we doorgaans geen tijd om te werken tijdens de rit naar ons werk. Maar die situatie verandert wanneer we beschikken over de diensten van de studentenchauffeur.

Werken tijdens het rijden

Een directiechauffeur is meer dan een statussymbool. Deze chauffeur maakt het mogelijk om lekker te werken tijdens het werken. Hoe denk je anders dat al die regeringsleiders en zakenlieden uit de top zo up-to-date zijn? Ze slapen echt niet met een stapel documenten onder hun kussen zodat de informatie op magische wijze in hun geheugen komt. Tijdens het rijden van A naar B kunnen ze lezen, bellen en schrijven zonder zich om het verkeer druk te hoeven maken, want daar hebben ze de directiechauffeur of studentenchauffeur voor.

Service naar je klanten en zakenpartners

Klanten en zakenpartners zijn erg in hun sas met de studentenchauffeur. Daar zijn een aantal redenen voor:

  • Ze kunnen worden opgehaald door deze chauffeur bij de luchthaven of station
  • Deze expert kan een uitleg over de omgeving geven waar het hotel van je klanten of zakenpartner staat
  • Als je met je klanten in de stad iets gevierd hebt, kun je je laten halen door de studentenchauffeur, dat maakt dat jullie veilig thuis en in het hotel aan komen

Stuk voor stuk zijn het voordelen waar je bedrijf mee uit de voeten kan.

Wat kost een directiechauffeur?

Normaliter kunnen de kosten voor een studentenchauffeur aardig oplopen, maar omdat het hier gaat om parttime studentenchauffeurs is het een stuk voordeliger om een directiechauffeur (student die chauffeur is) aan te nemen. Deze studenten moeten wel voldoen aan een aantal eisen:

  • 5 jaar een rijbewijs hebben
  • Een rijbekwaamheidstest doen
  • Cursus volgen om als directiechauffeur aan de slag te gaan
  • Zakelijk communicatie op orde hebben

Dankzij deze wervings- en selectiecriteria kun je als ondernemers zeker zijn van het feit dat de directiechauffeur optimaal presteert.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden