Suzuki witte

Wat zijn de voordelen van een studentchauffeur?

Studentchauffeur regelen

Wat zijn de voordelen van een studentchauffeur?

Geplaatst op

Een vaste chauffeur in dienst nemen kan flink in de kosten lopen, natuurlijk hebben we een alternatief voor je, zodat je wel een chauffeur, maar geen hoge kosten hebt. Hoe dat zit? Lees snel verder in deze blog. We zullen een tipje van de sluier oplichten: het gaat om de studentchauffeur.

Chauffeur in eigen auto

Een vaste chauffeur in dienst komt vaak met een auto die het bedrijf levert. Dat zorgt voor een stijging van de kosten. Dit kan heel anders geregeld worden, zodat ook het midden-en kleinbedrijf een chauffeur tot de beschikking kan hebben. Het grappige van de studentchauffeur is dat deze je in je eigen auto rond kan rijden. Dat scheelt dus behoorlijk in de kosten voor het huren van een andere auto. Natuurlijk betaal je wel brandstof, maar dat moet sowieso. Een goed concept waar veel ondernemers nu al van profiteren.

Werken tijdens de spits

Rondom de grote steden vinden we een behoorlijke spits die iedereen op de weg soms radeloos maakt. Gewoon omdat je dan niet kunt werken! Het is tijdverspilling. Gelukkig is de studentchauffeur in de buurt. Deze expert op de weg weet je veilig van A naar B te brengen. En het mooie is dat jij gewoon aan het werk kunt, zodat je je eigenlijk nooit meer hoeft te ergeren aan de spits.

Op de hoogte zijn

Meestal kun je in de auto niet lezen wanneer je aan het rijden bent. Dat is gewoon onveilig. Natuurlijk kan dat nu net wel wanneer je een studentchauffeur in de arm neemt. Jij kunt in de auto je inlezen in de verschillende documenten of nog even een staartje met highlights uit je hoofd leren. Geen probleem, gewoon de studentschauffeur regelen.

Wat kost een studentschauffeur?

Een studentschauffeur kost zo’n 13.50 euro per uur. Dit tarief is een stuk lager dan dat van een fulltime chauffeur. Een studentchauffeur doet parttime werk naast een studie, daarom kan deze chauffeur goedkoper ingehuurd worden.

Conclusie

De voordelen en het voordelige tarief, maken de studentchauffeur een ideale professional om je vervoer van A naar B mee te regelen. Veilig en goed geïnformeerd bij je klanten aankomen. Dat kan met de studentchauffeur.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden