Suzuki witte

De voordelen van een slimme rittenregistratie

De voordelen van een slimme rittenregistratie

Geplaatst op

Er zijn tal van voorbeelden te noemen die samenhangen met een slimme rittenregistratie. Toch weten veel mensen nog niet wat deze precies allemaal zijn. Ze werken nog met een analoge hand werkmethode. Waar veel processen in de industrie al gedigitaliseerd zijn, is het met de rittenregistratie soms toch nog wel wat bedroevend gesteld. In deze blog gaan we er aandacht aan besteden hoe je het op een goede manier kunt regelen. 

RouteVision Nederland: rittenregistratie en kilometerregistratie

Als ondernemer is het belangrijk dat je een goede rittenregistratie hebt omdat je elk jaar aan de Belastingdienst moet kunnen laten zien dat je met je zakelijke auto minder dan 500 km per jaar privé rijdt. Wanneer je werkt met een boekje en een pen in het dashboardkastje van de auto, waarbij de medewerker steeds moet noteren wat de kilometerstand is, is dit zeker niet een efficiënte manier van werken, dan zul je zien dat er uiteindelijk fouten insluipen waar je dan achteraf weer veel tijd aan kwijt bent om het allemaal recht te trekken. De rittenregistratie en kilometerregistratie van RouteVision Nederland helpt ondernemers om dit hele proces van registreren te automatiseren. En dat scheelt je een boel tijd en geld. 

De verschillende voordelen van het slimme systeem

Oké, wat zijn nu precies dan alle voordelen van het slimme systeem van RouteVision? We nemen ze even met je door hieronder. Denk aan de volgende voordelen:

Track and trace. Het is mogelijk om met het systeem te weten waar de verschillende bedrijfsauto’s in het land zijn. Ook is het duidelijk te maken hoe de routes lopen die de medewerkers afleggen met de auto. Op deze manier is het gemakkelijk om controle uit te oefenen over de routes die er gereden worden en in geval van nood is het mogelijk om te zien waar een bepaalde auto is. Daarbij wordt er ook bijgehouden hoelang auto’s op de locatie van de klant aanwezig zijn. Dit kan later problemen met de facturering en discussies met de klant voorkomen.

Objectiviteit. Het is de objectiviteit waar de ondernemers van Nederland op zitten te wachten. Dit is waar ze mee kunnen werken. Het slimme systeem registreert dus de kilometers die je rijdt met de auto’s. Op deze manier is het gemakkelijk om een objectief verslag te presenteren aan de Belastingdienst of aan je klant. Daarbij is het mogelijk om te sturen op efficiëntie als het om de gereden routes gaat. 

Dit zijn grote voordelen waar ondernemers enthousiast van worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit systeem specifiek voor jouw situatie? Neem dan een kijkje op routevision.nl. 

Gerelateerde berichten

Auto’s

Wat zijn de verschillen tussen een student- en directiechauffeur?

Chauffeursdiensten komen in vele vormen en maten, maar over het algemeen is het concept altijd hetzelfde: iemand anders bestuurt de auto waar je...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden